Επιδίωξή μου είναι η παροχή υπηρεσιών υγείας με τρόπο που θα συνδυάζει την επιστημονική κατάρτιση, την εμπειρία, τον τεχνολογικό εξοπλισμό και, κυρίως, τη φιλοσοφία μου να εμβαθύνω στο ιστορικό και τα προβλήματα των ασθενών προσφέροντας τις βέλτιστες δυνατές λύσεις για την υγεία τους.

Nikos_New

Νικόλαος Ι. Μπουντουβής Ενδοκρινολόγος, MSc

Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά "Μεταξά"
Ενδοκρινολογικό Τμήμα

bountouvis@gmail.com

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1976 και αποφοίτησα από το Β’ Αρσάκειο – Τοσίτσειο Λύκειο Εκάλης. Σπούδασα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (1993-99) και εκπλήρωσα την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου (αγροτικό) στη Σάμο (1999-2001) και τη στρατιωτική μου θητεία στη Λέσβο.

Εκπαιδεύτηκα στην Παθολογία στην Α′ Παθολογική Κλινική του Κωνσταντοπούλειου Γ. Ν. Νέας Ιωνίας (2001-03) και εργάστηκα ως Ιατρικός Σύμβουλος στην Atos Healthcare, στο Λονδίνο (2004-05).

Έλαβα την ειδικότητα της Ενδοκρινολογίας από το Τμήμα Ενδοκρινολογίας, Διαβήτη και Μεταβολισμού του Γ. Ν. Α. “Ο Ευαγγελισμός” (2006-10), ενώ παράλληλα παρακολούθησα το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου εκπόνησα διπλωματική εργασία με τίτλο: “Η Ανάλυση Επιβίωσης στις Κλινικές Μελέτες” (2007-2010).

Διετέλεσα μέλος του διδακτικού προσωπικού του Ινστιτούτου Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.Ε.Κ.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και εργάστηκα ως Ιατρικός Σύμβουλος στη φαρμακευτική εταιρεία AstraZeneca, στο Μαρούσι (2010-11).

Τον Φεβρουάριο του 2011 εντάχθηκα ως Επικουρικός Ιατρός (Επιμελητής Β’) στην επιστημονική ομάδα του Εργαστηρίου Έρευνας Παθήσεων Μυοσκελετικού Συστήματος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών συμμετέχοντας στις ερευνητικές, εκπαιδευτικές, αλλά και κλινικές δραστηριότητές του, όντας υπεύθυνος του τακτικού εξωτερικού Ιατρείου Οστεοπόρωσης και Μεταβολικών Νοσημάτων των Οστών του Γ.Ν.Α. ΚΑΤ.

Από τον Μάρτιο του 2012 έως τον Σεπτέμβριο του 2016 λειτούργησα το ιδιωτικό μου ενδοκρινολογικό ιατρείο στην Ηλιούπολη. Το 2016-17 παρακολούθησα το Πανεπιστημιακό Πρόγραμμα Σπουδών στο “Διαβητικό Πόδι” στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Μονπελιέ στη Γαλλία και το Διαπανεπιστημιακό Πρόγραμμα Θυρεοειδολογίας και Υπερήχων Θυρεοειδούς και Τραχήλου στο Παρίσι, τη Λιλ και τη Λυόν και συνέχισα τα επαγγελματικά μου βήματα σε Γαλλία και Ελβετία.

Είμαι κάτοχος άδειας εκτέλεσης υπερήχων ειδικότητας Ενδοκρινολογίας, η οποία εκδόθηκε από το Υπουργείο Υγείας μετά από εκπαίδευση που έλαβα στο Τμήμα Υπερήχων του  Γ.Ν.Α. “Γ. Γεννηματάς” και έχω διενεργήσει εκατοντάδες παρακεντήσεις θυρεοειδούς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ έχω συνεργαστεί με κορυφαίους Κυτταρολόγους και Παθολογοανατόμους.

Είμαι μέλος της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας, της Εταιρείας Μελέτης Διαβητικού Ποδιού, του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά και του Ιατρικού Συλλόγου της Γαλλίας.

 
Με την επιστροφή μου στην Ελλάδα υπηρέτησα ως Ενδοκρινολόγος στο Γ.Ν. Μυτιλήνης και από τον Ιούνιο του 2021 εργάζομαι ως Επιμελητής στο Ενδοκρινολογικό Τμήμα και Κέντρο Εκπαίδευσης Υπερήχων στην ειδικότητα της Ενδοκρινολογίας του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά “Μεταξά”.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΛΑ -
TOP