Στα ενδότερα™, επιδίωξή μας είναι η παροχή υπηρεσιών υγείας για όλη την οικογένεια με τρόπο που θα συνδυάζει την επιστημονική κατάρτιση, την εμπειρία, τον υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και, κυρίως, τη φιλοσοφία μας να εμβαθύνουμε στο ιστορικό και τα προβλήματα των ασθενών προσφέροντας τις βέλτιστες δυνατές λύσεις για την υγεία τους.

Nikos_New

Νικόλαος Ι. Μπουντουβής Ενδοκρινολόγος, MSc

nikolaos@endotera.gr

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976 και αποφοίτησε από το Β’ Αρσάκειο – Τοσίτσειο Λύκειο Εκάλης. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (1993-99) και εκπλήρωσε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου (αγροτικό) στη Σάμο (1999-2001) και τη στρατιωτική του θητεία στη Λέσβο.

Εκπαιδεύτηκε στην Παθολογία στην Α′ Παθολογική Κλινική του Κωνσταντοπούλειου Γ. Ν. Νέας Ιωνίας “Η Αγία Όλγα” (2001-03) και εργάστηκε ως Ιατρικός Σύμβουλος στην Atos Healthcare, στο Λονδίνο (2004-05).

Έλαβε την ειδικότητα της Ενδοκρινολογίας από το Τμήμα Ενδοκρινολογίας, Διαβήτη και Μεταβολισμού του Γ. Ν. Α. “Ο Ευαγγελισμός” (2006-10), ενώ παράλληλα παρακολούθησε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου εκπόνησε διπλωματική εργασία με τίτλο: “Η Ανάλυση Επιβίωσης στις Κλινικές Μελέτες” (2007-2010).

Διετέλεσε μέλος του διδακτικού προσωπικού του Ινστιτούτου Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.Ε.Κ.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και εργάστηκε ως Ιατρικός Σύμβουλος στη φαρμακευτική εταιρεία AstraZeneca, στο Μαρούσι (2010-11).

Τον Φεβρουάριο του 2011, εντάχθηκε ως Επικουρικός Ιατρός (Επιμελητής Β’) στην επιστημονική ομάδα του Εργαστηρίου Έρευνας Παθήσεων Μυοσκελετικού Συστήματος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών συμμετέχοντας στις ερευνητικές, εκπαιδευτικές, αλλά και κλινικές δραστηριότητές του όντας υπεύθυνος του τακτικού εξωτερικού Ιατρείου Οστεοπόρωσης και Μεταβολικών Νοσημάτων των Οστών του Γ.Ν.Α. ΚΑΤ.

Το Μάρτιο του 2012, μετά το πέρας της θητείας του στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, ίδρυσε τα ενδότερα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΛΑ -
TOP